Fodrászat

Szalonunk felöleli a szakma összes szolgáltatását. Foglalkozunk többek között alkalmi frizurák készítésével, kontyokkal. Munkatársaink rendszeresen képzett újdonságokra nyitott szakemberek, akik magabiztosan nyújtanak segítséget a megfelelő frizura, szín, alkalmi frizura megválasztásában. Ha valaki a megszokott frizuráját szeretné felfrissíteni természetesen erre is, nyílik lehetőség. Ha felkeltettük kíváncsiságát, tekintse meg galériánkat, ahol munkáinkkal ismerkedhet meg.
Hajat vásárolunk


Hajvétel árai:
 • 40-50cm 150,-Ft./gr. Min. 10.000,-Ft.
 • 51-60cm 200,-Ft./gr. Min. 15.000,-Ft.
 • 61-70cm 250,-Ft./gr. Min. 25.000,-Ft.
A levágott copfban lévő hajak értékét a minőségük, hosszuk és a súlyuk, valamint az állapotuk határozza meg. Kizárólag festetlen, kezeletlen hajat vásárolunk. Ha megközelítő ajánlatot szeretnél kérni, írd meg email-en / aszfodraszszalon@gmail.com/ az alábbi adatokat:
 • a levágott haj hossza
 • haj súlya
 • minőség
Megfelelő minőségű fénykép mellékelésével pontosabb ajánlatot tudunk tenni.

Amennyiben felkeresel minket, a haj megvizsgálása után konkrét árajánlatot adunk. Ha az árajánlatot az eladó fél elfogadja, a helyszínen készpénzben történik a kifizetés.
AZ ÓZONOS-IONOS GŐZBÚRA A HAJNAK IGAZI WELLNESS


Az ózon molekulának nagyfokú oxidációs képessége stimulálja a hidrogén-peroxid hatását és felgyorsítja a hajfestés folyamatát. Mivel a haj leginkább a hidrogén-peroxid hatóideje alatt károsodhat, az ózonos-ionos gőzbúra segítségével jelentősen csökken a kémiai igénybevétel időtartama. Ennek köszönhetően a hajszálak hidratáltabbak, a végeredmény pedig szebb és tartósabb lesz. Az ózonos-ionos gőzbúra ugyanilyen hatékonyan használható dauer vagy tartós hajkiegyenesítés esetén is.

Gőz hatására a hajszálak felületén található szarupikkelyek kinyílnak, ezáltal a végrehajtott műveletek maximális mélységig hatnak. Az ilyen formán elérhető legtökéletesebb eredményt világszerte tesztek ezrei bizonyítják.
A gőz, az ózon és a negatív ionok együttes jelenléte kuriózum a szolgáltatásban. A hatóidő az ötödére csökken, a programok személyre szabhatóak.

Kezelések

A Wella, a Belma Kosmetik speciális készítményei az ózonos-ionos gőzbúra együttes alkalmazásával hatékony megoldást jelentenek a különböző haj és fejbőr problémákra (hajhullás, kopaszodás, korpásodás, szeboreás fejbőr.

A kezelések során a gőz áramlása ózonnal és ionnal kombinált, amely elősegíti a hajszál külső szarupikkelyének megnyitását. A hatóanyagok mélyebbre jutnak a hajszálban, így fokozottan beépülnek a keratin struktúrásába. Ózon zuhany a teljes hajfelületen gyorsítja a haj felületének visszazáródását, fixálja a kezelést a tökéletes és hosszantartó eredmény elérése érdekében. A hajat selymessé és különlegesen ragyogóvá teszi. A teljes kezelés alatt a negatív ionok áramlása a haj megerősítését szolgája, mélyen ápolja és hidratálja a hajszálakat, tisztítja a hajat és a fejbőrt. Új erőt ad a hajnak, regenerálja azt. Az ionfelhőnek köszönhetően a haj elektromos töltése minimális. A negatív ionok energikusabbá tesznek bennünket és jótékony hatással vannak a mentális és fizikai kondíciónkra is. Fontos, hogy a fodrászaton kívül is szakszerűen ápolják vendégeink a hajukat, éppen ezért fodrászunk szaktanácsadással segít, hogy otthon is megfelelő termékekkel tudják hajukat kezelni, elkészíteni.

Hogyan fejti ki hatását az ózonos - ionos gőzbúra a vegyszeres szolgáltatásoknál?
Hajfestési és szőkítési szolgáltatásnál: A hajfestési és szőkítési folyamatban a hidrogén peroxid hajat igénybevevő hatása a hatóidő csökkenése miatt sokkal kisebb. Az ózonnak gyorsító hatása van az oxidációs folyamatra, miközben nem károsítja a hajat. A levegő gőz ózon negatív ionok keveréke megnyitja a kutikulát, ezáltal a haj befogadóbbá válik. Majd a hajfestés vagy szőkítés végén a levegő ózon negatív ionok mix bezárja a kutikulát. Az eredmény selymesebb, egészségesebb haj, hosszantartó színhatás.

Hogyan működik az ózonos - ionos gőzbúra hajápolásnál?
Az ózonos-ionos gőzbúra tisztító és antibakteriális hatása alapvető a hajápolási folyamatoknál. Használatával a kezelés hatása kétszeresére nő. Ez az oxigénnek köszönhető, az ózon molekulák felbomlásával. A kutikula megnyílik, ezáltal az ápoló anyagok könnyebben be tudnak hatolni a hajszálak belsejébe, majd a kutikula bezáródik az ápoló anyagok beépülése után. Azonnal látható a javulás száraz és zsíros haj, továbbá korpa esetén is. A haj és a fejbőr természetes olaj és nedvesség termelése optimalizálódik.

Milyen előnyökkel szolgál az ózonos - ionos gőzbúra a hagyományos gőzburákhoz képest?
Egy általános gőzbúra csupán gőzt bocsájt ki. Az ózonos-ionos gőzbúra a gőz, az ózon (O3) és a negatív ionok keverékét. A speciális gőz- ózon-ion keverék eltávolítja a szennyeződéseket a hajból és a fejbőrről, továbbá felgyorsítja a hatóidőt minden szolgáltatás esetében. Az eredmény sokkal jobb, mint a hagyományos gőzbúra esetében. Az ózon, amely 3 oxigén atomból áll egy instabil molekula, tehát azonnal feloszlik. Magas fokú oxidációs képessége van, de nem okoz semmiféle károsodást a hajon. Ez az oxidációs erő hozzájárulva a hidrogén peroxid hatásához felgyorsítja a vegyszeres folyamatokat. Mivel az ózonos-ionos gőzbúra jelentősen csökkenti a hatóidőt, ezáltal a haj igénybevettsége sokkal kisebb mértékű és a hajszín még csillogóbb és tartósabb lesz ionos gőzbúra használata esetén. A gőz hatására kinyílnak a hajszálak felületén a pikkelyek, ezáltal a haj maximálisan nyitva áll a kémiai folyamatra.
 • Az a KLIMAZON, megkönnyíti a munkát. A vendég azt tapasztalja, hogy gyorsítunk a dauer és a festés hatóidején, de más szerepe is van: egyenletesebben jutnak a hajszálakba a festékanyagok vagy pl. a szőkítőszer.


Végleges hajkiegyenesités


A hajad olyan lehet amiről mindig álmodtál!
Ha tényleg tartós és tökéletesen sima, csillogó hajat szeretnél használd ezt!
Az EXCELLENCE SUBLIME egy hőre aktiválódó hajszerkezet újraépítő kezelés mely minden hajtípusra alkalmazható, hogy a haj sima és egyenes legyen 3 hónapig.

Egy kezelés négy hatás!
 • Gátolja a visszagöndörödést
 • Csillogó fényt ad
 • Visszaállítja a haj egészségét
 • Ellenáll a párának


Hajápolás otthon

Használd a ARGÁN OLI CSOMAGOT otthoni hajápolási termékeit, hogy a professzionális szalonkezelés után, minél hosszabban megmaradjon az eredmény.

Argán Olaj Csomag

Argán olajos karbantartó csomag:
 • 1db Argán Olaj Sampon (250ml.)
 • 1db Argá Olaj Maszk (300 ml.)
 • 1db Argán Olaj (100 ml.)

Árlista

Hajvágás:


Fix (száraz) 1 700 Ft
0-ás gép, gyerek 1 200 Ft
Férfi frizura: 2 700 Ft
Női rövid 4 100 Ft
Női hosszú 4 500 Ft
Extra hosszú 5 500 Ft

Főnözés:

Női rövid 2 800 Ft
Női hosszú 3 100 Ft
Extra hosszú 4 500 Ft

Dauer: (perform)

Rövid 3 100 Ft + frizura
Hosszú 3 900 Ft + frizura

Wella Color:

Hajszínezés /ammóniamentes/ hajhossztól függően 3 000 - 10 000 Ft
Hajfestés /Wella/ hajhossztól függően 4 000 - 20 000 Ft

Satír:

Egész fejen 2 500 Ft-tól
Fél fejen 1 500 Ft-tól
Pakolás 500 Ft-tól
Konty fél-egész 2 000 Ft - 6 200 Ft
Haj vasalás 300-800 Ft
Festék felkenés (hozott anyag) 1 700 Ft


Legfrissebb képek a galériából